Ingrediente:
- lapte praf 200 g
- faina peste 200 g
- caseina de sodiu 200 g
- faina de porumb macinata fin 200 g
- gluten de grau 100 g
- pesmet fin 100 g
Mode de preparare:
Intr-un vas mare se sparg 6 oua si se bat bine. Se adauga apoi 6-10 ml de aroma si colorantul impreuna cu 2 lingurite de ulei de floarea soarelui. Celelalte ingrediente se
adauga amestecand permanent pana se obtine o pasta, care nu trebuie sa
se lipeasca de maini.
Se pregateste un alt vas mare in care punem apa, iar in momentul fierberii punem bilele. Cele care se ridica la suprafata sunt fierte. Le scoatem cu o strecuratoare si le cufundam in alt vas umplut cu apa rece, apoi le punem la zvantat. Dupa preparare se pastreaza in congelator.
Se pregateste un alt vas mare in care punem apa, iar in momentul fierberii punem bilele. Cele care se ridica la suprafata sunt fierte. Le scoatem cu o strecuratoare si le cufundam in alt vas umplut cu apa rece, apoi le punem la zvantat. Dupa preparare se pastreaza in congelator.
16. Reteta Boilies
Ingrediente:
- 30% gris
- 25% mancare de paserele macinat
- 20% faina de peste
- 10% lapte praf
- 10% faina de soia
- 5% seminte de paserele intregi
Mod de preparare:
Mix foarte simplu de realizat, economic, si eficient. Daca doriti puteti sa adaugati 2 lingurite de piper negru, 3 scortisoara, 2 sare, 2 boia dulce.
Se lasa intr-o punga cateva zile, dupa care se ruleaza.
Se lasa intr-o punga cateva zile, dupa care se ruleaza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu