Pagini

miercuri, 25 iunie 2014

Reteta boilies cu dulceata de capsuni

Gris (puteti sa-l mai maruntiti un pic dar sa nu fie chiar faina)…….200 gr
Faina de soia………………………..100 gr
Malai (faina de malai)………………100 gr
Lapte praf degresat………………….100 gr
Dulceata de capsuni…………………100 gr
Aroma de capsuni……………………6 ml
6 picaturi de bergamot
Colorant (preferabil rosu fluo)
6 oua
Amestecati ingredientele uscate intr-o punga, separat amestecati ouale (batute bine) cu aromele, colorantul si dulceata, adaugati mixul uscat treptat amestecand in acelasi timp, trebuie sa obtineti o pasta destul de tare. Nu trebuie sa se lipeasca de maini. Rulati bilutele si firbeti-le timp de 3-6 minute. Dupa fierbere trebuiesc lasate la uscat minim 8 ore. Daca vreti sa le pastrati mai mult de 3-4 zile le congelati sau le tavaliti bine prin faina de malai si le atarnati undeva la racoare intr-un saculet din plasa sa se usuce bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu