Pagini

miercuri, 4 martie 2015

Peste in sos de rosii

Ingrediente:
- 4 buc file peste
- pulpa de rosii  (6 rosii)
- 50 ml ulei
- 3  catei usturoi
- 1 ceapa
- piper si sare, dupa gust
- 1 foaie de dafin
Mod de preparare:
Intr-o cratita se caleste ceapa, taiata marunt. Dupa cateva minute se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 min. Fiecare file de peste se taie in 3 bucati. Pestele se introduce in sos, se adauga foaia de dafin, sare si piper dupa gust.  Se lasa sa fiarba la foc mic , acoperit,  pentru max 10 min. Inainte de a lua de pe foc cratita  se adauga usturoiul zdrobit. Se stinge focul si se acopera cratita, max 5 min (pentru aromare). Se serveste cu lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu