Pagini

joi, 12 martie 2015

Reteta boilies cu dulceata de capsuni

Ingrediente:
  • Gris (puteti sa-l mai maruntiti un pic dar sa nu fie chiar faina)…….200 gr
  • Faina de soia………………………..100 gr
  • Malai (faina de malai)………………100 gr
  • Lapte praf degresat………………….100 gr
  • Dulceata de capsuni…………………100 gr
  • Aroma de capsuni……………………6 ml
  • 6 picaturi de bergamot
  • Colorant (preferabil rosu fluo)
  • 6 oua
Mod de preparare:
Amestecati ingredientele uscate intr-o punga, separat amestecati ouale (batute bine) cu aromele, colorantul si dulceata, adaugati mixul uscat treptat amestecand in acelasi timp, trebuie sa obtineti o pasta destul de tare. Nu trebuie sa se lipeasca de maini. Rulati bilutele si firbeti-le timp de 3-6 minute. Dupa fierbere trebuiesc lasate la uscat minim 8 ore. Daca vreti sa le pastrati mai mult de 3-4 zile le congelati sau le tavaliti bine prin faina de malai si le atarnati undeva la racoare intr-un saculet din plasa sa se usuce bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu