Pagini

luni, 20 aprilie 2015

Boilies - retete si mod de preparare - partea 6

Continuam sa va prezentam retete pentru boilies.
 
11. Reteta Boilies
  • lapte praf ..................200g
  • faina peste ................200g
  • caseinat de sodiu.......200g
  • faina de porumb macinata fin........200g
  • gluten de grau............100g
  • pesmet fin...............100g
Mod de preparare:
Intr-un castron mare se sparg 6 oua si se bat bine. Se adauga 6-10 ml de aroma si colorantul impreuna cu 2 lingurite de ulei de floarea soarelui. Celelalte ingrediente se adauga amestecand permanent pana se obtine o pasta, care nu trebuie sa se lipeasca de maini.
Se pregateste un recipient mare in care punem apa, iar in momentul fierberii punem bilele. Cele care se ridica la suprafata sunt fierte. Le scoatem cu o strecuratoare si le cufundam in alt vas umplut cu apa rece,apoi le punem la zvantat. Dupa preparare se pastreaza in congelator.

12. Reteta Boilies

  • 1 kg mix la alegere(SBS)-de obicei folosesc mix pe baza de faina de peste sau pe baza de carne
  • 20 ml aroma la alegere (SBS,Nutrabaits,etc)-de obicei folosesc aroma de fructe
  • 25 ml Atract de la SBS-de obicei acelasi cu felul mixului.
  • 10-15 g betaina HCl (SBS)
  • 3 ml indulcitor Sweet Cajouser de la Nutrabaits
  • 40 ml Nutramino de la Nutrabaits
Mai merge adaugat un ulei de peste Robin Red sau GLM extract. In final adaugam oua si gata boiliesurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu