Aceasta reteta este mai complexa si inglobeaza ingrediente cum ar fi extractul de ficat care care actioneaza ca atractant, insa in acelasi timp contine o cantitate semnificativa de aminoacizi. Betaine –ul, care se dizolva in apa, va spori si mai mult eficacitatea acestor ingrediente. Boilies –urile obtinute astfel sunt tari, compacte si bogate in proteine. Cele mai bune rezultate se obtin pescuind cu aceste boilies deasupra unui covor de nada format din pellet –uri.
Faina de Peste ......... 200 gr
Faina de Soia ............ 200 gr
Izolat de Soia .......... 100 gr
Caseina .......................... 200 gr
Lactalbumina ............. 100 gr
Gluten de Grau ......... 100 gr
Extract de Ficat .... 20 ml
Betaine pur ................. 1 gr
Aroma (la alegere)
6 – 9 oua, in functie de marimea lor.
Faina de Soia ............ 200 gr
Izolat de Soia .......... 100 gr
Caseina .......................... 200 gr
Lactalbumina ............. 100 gr
Gluten de Grau ......... 100 gr
Extract de Ficat .... 20 ml
Betaine pur ................. 1 gr
Aroma (la alegere)
6 – 9 oua, in functie de marimea lor.
Reteta de preparare Boilesuri sarate pentru pesti mari.
Acest tip de bulete trebuie sa fie foarte tari (timp de fierbere – 3 minute). Cele mai bune rezultate se obtin daca se folosesc doua asemena boilies de cca. 15 mm pe hair-rig. Ca nada poate fi folosit un amestec de 75% boabe si 25% boilies.
Acest tip de bulete trebuie sa fie foarte tari (timp de fierbere – 3 minute). Cele mai bune rezultate se obtin daca se folosesc doua asemena boilies de cca. 15 mm pe hair-rig. Ca nada poate fi folosit un amestec de 75% boabe si 25% boilies.
Faina de peste (albitura) .............. 250 gr
Bird Food ................................................. 200 gr
Lactalbumina ......................................... 100 gr
Gluten de Grau ..................................... 100 gr
Faina de Creveti .................................. 1 lingurita
Sare fina .................................................. 1 lingura
Ulei de arahide ..................................... 1 lingura
Aroma Spice sau Cuisoare
5 – 7 oua, in functie de marimea lor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu