Reteta prezentata se preteaza in special in lunile reci de dupa iarna cand temperatura apei nu depaseste 5 grade. E o reteta care se preteaza atat pentru crap cat si pentru somn. Slaba in grasimi intrucat in apa rece acestea se solidifica si nada isi pierde din atractivitate dar bogata in nutrienti.
Ingrediente: 1 mat miel 1 g, 1kg de ficat, porc 400 g, 4-5 spline de porc 300 g, plaman porc 300 g, faina de singe 500 g, ulei palmier 100 g, Amino Meat sau Amino Attractor fish Halibut 60 ml, 4 oua.
Mod de preparare:
Se poate usor confunda dupa miros cu carnea de scoica.
Se ia un mat de oaie subtire lung de aprox 1 metru se spala bine se curata de sare si se lasa la inmuiat intr-un vas cu apa calduta. Ingredienele se amesteca intre ele si se trec prin masina de tocat. Puneti pasta astfel rezultata intr-o punga. Cu ajutorul unei palnii sau orice alta ustensila va vine mai usor indesati carnea in mat si creati bile de diverse marimi. Incercati pe cat posibil ca bilele sa fie cat mai mici. Aceste bile pot fi folosite pe rol de boilles iar cu cele mai mari se poate si nadi locul. La 1 metru de mat de oaie rezulta cam 20 de bile. Pastrati bilele intr-un borcan inchis in propriul suc chiar daca acesta prinde miros. Statul la congelator nu le ia din atractivitate. Pasta rezultata se poate folosi cu succes si pe momitor. Este o nada cu rezultate bune in lunile de primavera. E o nada care inlocuieste cu succes coropisnita si broscuta in lunile toride de vara. Pentru a o face flotanta puteti adauga in mat 2-3 bile flotante de polistiren sau spuma flotanta. Inainte de a lansa nada intepati cu un ac de citeva ori bila creata pentru o atractivitate mai buna in apa.
Ingrediente: 1 mat miel 1 g, 1kg de ficat, porc 400 g, 4-5 spline de porc 300 g, plaman porc 300 g, faina de singe 500 g, ulei palmier 100 g, Amino Meat sau Amino Attractor fish Halibut 60 ml, 4 oua.
Mod de preparare:
Se poate usor confunda dupa miros cu carnea de scoica.
Se ia un mat de oaie subtire lung de aprox 1 metru se spala bine se curata de sare si se lasa la inmuiat intr-un vas cu apa calduta. Ingredienele se amesteca intre ele si se trec prin masina de tocat. Puneti pasta astfel rezultata intr-o punga. Cu ajutorul unei palnii sau orice alta ustensila va vine mai usor indesati carnea in mat si creati bile de diverse marimi. Incercati pe cat posibil ca bilele sa fie cat mai mici. Aceste bile pot fi folosite pe rol de boilles iar cu cele mai mari se poate si nadi locul. La 1 metru de mat de oaie rezulta cam 20 de bile. Pastrati bilele intr-un borcan inchis in propriul suc chiar daca acesta prinde miros. Statul la congelator nu le ia din atractivitate. Pasta rezultata se poate folosi cu succes si pe momitor. Este o nada cu rezultate bune in lunile de primavera. E o nada care inlocuieste cu succes coropisnita si broscuta in lunile toride de vara. Pentru a o face flotanta puteti adauga in mat 2-3 bile flotante de polistiren sau spuma flotanta. Inainte de a lansa nada intepati cu un ac de citeva ori bila creata pentru o atractivitate mai buna in apa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu