17. Reteta Boilies.
Ingrediente:
- 200g gris
- 100g faina de soia
- 100g malai
- 100g lapte praf degresat
- 100g dulceata de capsuni
- 6 ml aroma de capsuni
- 6 picaturi de bergamot
- Colorant (preferabil rosu fluo)
- 6 oua
Mod de preparare:
Amestecati ingredientele uscate intr-o punga, separat
amestecati ouale (batute bine) cu aromele, colorantul si dulceata, adaugati
mixul uscat treptat amestecand in acelasi timp, trebuie sa obtineti o pasta
destul de tare. Nu trebuie sa se lipeasca de maini.
18. Reteta Boilies.
Ingrediente:
- 300g gris
- 60g ficat proaspat de peste
- usturoi, extract natural de usturoi 10 picaturi
- 30g miere
- 6 oua
- arome si/sau aditivi
Mod de preparare:
Bagati ficatul in mixer pana se face pasta, adaugati ouale unul cate unul si mixati in continuare. Adaugati usturoiul, mierea, colorantul si aroma. Amestecati ingredientele uscate intr-o punga, adaugati mixul uscat treptat amestecand in acelasi timp, trebuie sa obtineti o pasta destul de tare. Nu trebuie sa se lipeasca de maini. Daca amestecul este prea moale completati cu gris. Rulati bilutele si firbeti-le timp de 3-6 minute. Dupa fierbere trebuiesc lasate la uscat minim 8 ore. Daca vreti sa le pastrati mai mult de 3-4 zile le congelati sau le tavaliti bine prin faina de malai si le atarnati undeva la racoare intr-un saculet din plasa sa se usuce bine.
Bagati ficatul in mixer pana se face pasta, adaugati ouale unul cate unul si mixati in continuare. Adaugati usturoiul, mierea, colorantul si aroma. Amestecati ingredientele uscate intr-o punga, adaugati mixul uscat treptat amestecand in acelasi timp, trebuie sa obtineti o pasta destul de tare. Nu trebuie sa se lipeasca de maini. Daca amestecul este prea moale completati cu gris. Rulati bilutele si firbeti-le timp de 3-6 minute. Dupa fierbere trebuiesc lasate la uscat minim 8 ore. Daca vreti sa le pastrati mai mult de 3-4 zile le congelati sau le tavaliti bine prin faina de malai si le atarnati undeva la racoare intr-un saculet din plasa sa se usuce bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu