luni, 9 iunie 2014

Balta Bunget Unu

In luna mai a acestui an s-a deschis o noua balta pentru prietenii pescuitului sportiv. Este vorba de balta Bunget Unu, care se afla la doar 70 de km de Bucuresti. Balta se afla intr-un ambient foarte placut si relaxant. Balta este foarte curata si aranjata de catre gazdele prietenoase, apa este foarte curata, malurile sunt amenajate cu locuri pentru pescuit.
Gazdele ofera prietenilor pescari posibilitatea de a folosii gratare gratis, de asemenea acestia au posibilitatea sa isi procure pe balta sucuri sau apa. Gazdele baltii au amenajat si o cabanuta care permite inoptarea pe malul baltii.
Balta Bunget Unu este o balta speciala pentru ca a fost populata cu multe exemplare de sturion, un peste fermecator. Astfel gazdele ofera pescarilor sportivi bucuria capturarii acestui minunat peste, aflat pe cale de disparitie si a carui pescuit in apele din Romania este interzis. De asemenea balta a fost populata recent cu multe exemplare de caras, crap, ten si fitofag, de la puiet la exemplare foarte mari care ajung si la 30 de kg.
Regulament Balta Bunget 1:
- Taxa este de 50 de lei pentru 4 lansete
- Taxa este de 12, 5 lei pentru pescuitul cu o varga
- Pescarii pot retine 5 kg de peste sau un exemplar de 5 kg
- Daca se captureaza exemplare peste 5 kg, se elibereaza in apa iar pescarul primeste un tichet de pescuit gratis
In balta Bunget Unu se gasesc ca specii de peste: caras, crap, ten, fitofag dar si sturion.
Cale de acces:
Balta Bunget 1 se afla la 70 de km de Bucuresti, in drumul spre Targoviste, intre comuna Bratesti si Ulmi. Drumul pana la balta este asfaltat.
Date contact:
Andrei Suciu: 0733749868
Email: office.indcom@gmail.com

click pe imagine pentru a o mari

Un comentariu: