luni, 15 iunie 2015

Balta Sustra

Balta Sustra are o suprafata de 4 ha luciu apa si a o forma dreptungiulara cu o lungimea de aprox. 330 m si o latime de aprox. 115 m. Balta Sustra are o adancime maxima de aproximativ 2 m, fundul baltii este in mare parte malos iar malurile sunt joase cu putina vegetatie. Administratia baltii Sustra a amenajat pentru pescari locuri de parcare, umbrare, locuri de luat masa si cosuri de gunoi.
Taxa de pescuit C&R este 20Ron/12h dar daca pescarii doresc pot retine contra cost pana la 5 kg de peste. Pestele prins se poate achizitiona la pretul de: crap – 13 lei/kg, amur – 12 lei/kg, somn – 14 lei/kg, stiuca – 10lei/kg, salau – 10 lei/kg. Se poate pescuit cu maxim 2 lansete iar moturile pot avea maxim 2 carlige. Specii de pesti intalnite: amur, caras, crap, salau, somn, stiuca. Telefon Contact: 0722327007.
Cale de acces. Se afla in localitatea Sustra din judetul Timis la 33 km de Timisoara. Mergeti pe drumul Timisoara – Lugoj (Dn6 / E70) aproximativ 30 km pana in localitatea Sustra unde schimbati directia de mers si mergeti spre Petrovaselo. Balta Sustra se afla la mijlocul distantei dintre localitatile Sustra si Petrovaselo, pe partea stanga. Calitatea drumului este foarte buna pana in Sustra, iar din Sustra drumul este ceva mai rau, dar nu exista riscul sa ramaneti impotmolit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu