luni, 5 octombrie 2015

Lacul Herastrau

Parcul Herastrau este cel mai mare parc din Bucuresti, situat in partea de nord a orasului. Parcul Herastrau are o suprafata de cca 110 ha, lacul Herastrau are o suprafata de cca 74 ha. Aleea ce inconjoara Lacul Herastrau are 5.92 km. Parcul Herastrau beneficiaza de locuri de joaca pt copii si parcare.
Pescuitul sportiv pe lacul Herastrau se desfasoara numai pe mal, de la stavilar pana in dreptul insulei Pensionarilor. Lacul Herastrau a fost populat cu crap intre 600g si 4kg si caras. Sediul administrativ al lacului Herastrau este la terasa Zefir – pe malul lacului, langa restaurantul Isoletta, de unde se pot procura abonamentele anuale. Taxa se incaseaza de paznici la locul dvs de pescuit.
Taxa este de: 50 Ron / 12 h, 1250 Ron / an – abonament cu 16 zile/luna. Se pot retine 5 kg de peste. Nr de lansete = 4, undite = 1. Doar forfac cu maxim 2 ace, exclus bomba.
Specii de pesti intalnite: caras, crap. Telefon Contact: 021.224.58.60.
Parcul Herastrau este delimitat de B-dul Prezan Constantin – B-dul Aviatorilor – Sos. Nordului – Str. Elena Vacarescu – Sos. Bucuresti-Ploiesti – Sos. Kiseleff. Sursa: www.baltidepescuit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu