Gris (puteti sa-l mai maruntiti un pic dar sa nu fie chiar faina)…….200 gr
Malai (faina de malai)………………100 gr
Lapte praf degresat………………….100 gr
Dulceata de capsuni…………………100 gr
Aroma de capsuni……………………6 ml
6 picaturi de bergamot
Colorant (preferabil rosu fluo)
6 oua
Amestecati
ingredientele uscate intr-o punga, separat amestecati ouale (batute
bine) cu aromele, colorantul si dulceata, adaugati mixul uscat treptat
amestecand in acelasi timp, trebuie sa obtineti o pasta destul de tare.
Nu trebuie sa se lipeasca de maini. Rulati bilutele si firbeti-le timp
de 3-6 minute. Dupa fierbere trebuiesc lasate la uscat minim 8 ore. Daca
vreti sa le pastrati mai mult de 3-4 zile le congelati sau le tavaliti
bine prin faina de malai si le atarnati undeva la racoare intr-un
saculet din plasa sa se usuce bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu