Aceasta reteta este mai complexa si inglobeaza ingrediente cum ar fi
extractul de ficat care care actioneaza ca atractant, insa in acelasi
timp contine o cantitate semnificativa de aminoacizi. Betaine –ul, care
se dizolva in apa, va spori si mai mult eficacitatea acestor
ingrediente. Boilies –urile obtinute astfel sunt tari, compacte si
bogate in proteine. Cele mai bune rezultate se obtin pescuind cu aceste
boilies deasupra unui covor de nada format din pellet –uri.
Ingrediente:
- Faina de Peste ......... 200 gr
- Faina de Soia ............ 200 gr
- Izolat de Soia .......... 100 gr
- Caseina .......................... 200 gr
- Lactalbumina ............. 100 gr
- Gluten de Grau ......... 100 gr
- Extract de Ficat .... 20 ml
- Betaine pur ................. 1 gr
- Aroma (la alegere)
- 6 – 9 oua, in functie de marimea lor.
- Faina de Soia ............ 200 gr
- Izolat de Soia .......... 100 gr
- Caseina .......................... 200 gr
- Lactalbumina ............. 100 gr
- Gluten de Grau ......... 100 gr
- Extract de Ficat .... 20 ml
- Betaine pur ................. 1 gr
- Aroma (la alegere)
- 6 – 9 oua, in functie de marimea lor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu