luni, 26 martie 2012

Balta Arini

Balta Arini administrata de societatea Doripesco, este deschisa pescuitului sportiv doar pe baza de abonament anual in valoare de 400 Ron. La balta Arini, in general sunt organizate concursurile pescarilor cu nevoi speciale (handicap).
Balta Arini este localizata pe un brat al Oltului si este un loc superb. Balta a fost populata cu crap dar exista amur si toate speciile de pesti care se gasesc si in raul Olt. Balta Arini are ca adancime maxima de 3 m, cu namol pe fund si pe alocuri vegetatie.
Accesul la pescuit se face numai pe baza de abonament, se pot retine maxim 5kg de peste, ce depaseste se poate achizitiona contra cost, sunt admise maxim 3 undite / pescar/abonament, monturile vor avea maxim 2 carlige, scaldatul este interzis. Telefon Contact: 0745.039.585.
Cale de acces. Mergeti de la Brasov spre Feldioara (E60), din Feldioara sunt doua variante: una prin Haghig apoi Arini (31km) si alt drum prin Rotbav, Maierus, Arini (35km). Specii de pesti intalnite: avat, biban, caras, crap, platica, rosioara, somn, stiuca. Sursa: www.baltidepescuit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu