luni, 28 martie 2011

Lacul Sarulesti

Lacul Sarulesti este bine cunoscut in Romania. Are o desitate foarte mare atat de crap si alti pesti pasnici precum carasul cat si de pesti rapitori. Pe lacul Sarulesti se desfasoare numeroase concursuri nationale la crap dar mai ales la pescutuil salaului. Costul unei partide de pescuit difera de la rapitor la crap iar singurul peste care se poate retine este platica pentru care se percepe o taxa 50Ron/12h, retinerea acesteia se face in limita a 5 kg.
Lacul Sarulesti-Calarasi este una din cele mai interesante balti cu taxa din jurul Bucurestiului; este o balta cu un bogat fond piscicol, cu buane conditii de pescuit si cu capturi impresionante la activ; nu de putine ori am vazut poze cu “monstrii” scosi din balta Sarulesti.
Recomandam aceasta balta atat pescarilor amatori cat si celor profesionisti; O zi pe balta la Sarulesti in weekend iti poate completa pe deplin pofta de pescuit. Balta are un fond piscicol bogat in crap si multe alte specii de pesti pasinici dar si specii de peste rapitori mai ales salau si stiuca.
Regulamentul baltii Sarulesti - Calarasi
• Nu este permis pescuitul la bomba
• Este necesara salteaua de primire
• Se poate retine doar platica in limita admisa.
Calea de acces. Mergeti pe drumul Bucuresti - Calarasi, inainte de podul de la intrarea in localitatea Calareti se face un drum la dreapta (indicator), mergeti pe langa lacurile Calareti, treceti calea ferata si mergeti pe primul drum la dreapta, este un podet si dupa el este un drum cu un indicator catre balta, drumul duce la balta.

2 comentarii:

  1. alta balta cu conditii absurde,la fel nu ami fos de 15 ani,dar nici nu am de gand sa trec peacolo,platica este cel mai prost peste pe care as vrea sa il retin,si sa il mananc,oare s-or gasi fraieri sa mearga acolo?scuze ca le spun asa,asta e opinia mea

    RăspundețiȘtergere
  2. alta balta cu conditii absurde,la fel nu ami fos de 15 ani,dar nici nu am de gand sa trec peacolo,platica este cel mai prost peste pe care as vrea sa il retin,si sa il mananc,oare s-or gasi fraieri sa mearga acolo?scuze ca le spun asa,asta e opinia mea

    RăspundețiȘtergere