vineri, 20 iulie 2012

Festivalul Dor de Peste, Editia a IV-a, 11 August 2012

Doripesco anunta realizarea unui concurs combinat de pescuit sportiv si arta culinara cu specific pescaresc.
Data de desfasurare: Sambata, 11 August 2012, va avea loc la Baza de Pescuit Sportiv Vadu Rosu cea de-a patra ediţie a Festivalului “DOR de PEŞTE”.
Cine poate participa: Orice companie poate inscrie in concurs o echipa formata din 4-5 membri.
Cum se desfasoara concursul: Echipele vor fi formate din 4-5 membri din care 2 pescari pasionati de DRILL si 2-3 membri pasionati de gatit preparate savuroase din peste.
Vor avea loc, simultan, doua competitii:
1. Pescarii vor concura pe renumita Balta 4 (balta care detine recordul naţional pentru densitate piscicola). Se va pescui in sistem “prinzi si eliberezi”. Fiecare echipa va obtine un punctaj in functie de clasamentul dupa cantarirea finala.
2. Bucatarii vor decora standurile amenajate de organizatori in parcarea din spatele restaurantului si vor incepe prepararea delicioasei retete. Fiecare echipa va primi din partea organizatorilor 8 kg de peste pentru prepararea retetei. Clasamentul competiţiei de gatit se va face in functie de: originalitatea si dificultatea retetelor de peste, savoarea si gustul preparatelor, modul de prezentare al standului si al preparatelor, tinuta bucatarului si armonia dintre peste si vin.
Vizitatori: In fiecare an Festivalul Dor de Peste s-a bucurat de prezenta a sute de vizitatori iubitori de natura, pescuit si arta culinara cu specific pescaresc.
Vizitatorii se vor bucura de retetele gatite de participanhttp://www.blogger.com/img/blank.gifti in spatiul special amenajat pentru ei cu mese, bancute si umbrele. Ca in fiecare an, atmosfera va fi creata si susţinuta prin muzica live si concursuri cu premii.
Conditii de participare: Taxa de participare: 500 ron/ echipa.
Inscrierile se pot realiza la telefon 0720 110 962 / 0268 481 581 sau pe e-mail la adresa: marketing@doripesco.ro
Beneficii: Fiecare companie participanta va avea ocazia sa expuna in stand propriile produse sau oferte de servicii beneficiind astfel de expunere in fata a sute de vizitatori. Companiile castigatoare vor primi din partea sponsorilor premii şi spoturi de promovare din partea partenerilor media (ANTENA 1):
- LOCUL I - 10 spoturi/20sec.
- LOCUL II - 6 spoturi/20sec.
- LOCUL III - 3 spoturi/20sec.
Sursa: www.doripesco.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu