sâmbătă, 13 decembrie 2014

Lacul Turulung - Satu-Mare

Lacul de pescuit Turulung s-a format acum mai bine de 30 de ani prin infiintarea unei balastiere pe raza comunei Turulung, judetul Satu Mare. In urma sistarii activitatilor de exploatare, in 1990, suprafata de 3 ha a devenit lac de pescuit care pina in anul 2005 a fost administrat de Consiliul Local Turulung.
Specii pasnice: Crap, Amur, Caras ,Crap koi, Caras auriu, Lin, Platica, Babusca, Rosioara, Oblete. Specii rapitoare: Stiuca, Somn, Salau, Biban.
Lacul de pescuit Turulung este la dispozitia D-voastra pentru o partida de pescuit si relaxare, cu un peisaj ce va va incanta din prima clipa. Special amenajat cu loc de agrement unde aveti posibilitatea de a gati diferite mancaruri, lacul este un adevarat paradis al pescarilor. Pescuitul se practica de pe mal cu 2 lansete a cate 2 cirlige, plus o varga sau match. Fiecare pescar va alege si va achita varianta de taxa de pescuit, inainte de a ocupa standul. Pescarii de BOILES Catch and Realese pot pescuii cu 3 lansete a cate 3 carlige. Pescarii vor avea asupra lor dezinfectant, minciog si juvelnic textil de minim 1.5 m. Naditul se practica de pe mal. Marimile de retinere: stabilite de catre administrator si afisate la intrare.
Capturile la speciile: Crap, Amur, Stiuca , Salau, Somn-sub 1 kg si peste 3 kg se elibereaza dupa capturare si cantarire. Capturile la speciile: Crap koi, Caras auriu, Lin se elibereaza dupa capturare indiferent de masura. Taxa de Pescuit zi sau noapte 12 ore, 50 RON, inclus 3 kg de peste indiferent de specie, 2 lansete + o varga sau match. etc. Telefon Contact: 0724 660 472. Sursa: www.laculdepescuit-turulung.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu