vineri, 14 octombrie 2011

Balta Teslui

Balta Teslui are o suprafata de 3,5 ha, adancimea baltii este cuprinsa intre 1 si 5 m iar fund este malos si prezinta agataturi. Balta Teslui este amenajata cu 14 pontoane cu o dimensiune de 4×3m si un ponton de 80 mp dotat cu masute, sezlonguri, umbrele si bar. Malurile baltii Teslui sunt maloase si impracticabile datorita izvoarelor subterane.
Taxa: pescuit la undita – 25 Ron ; 2 undite cu un singur ac, pescuit la lanseta – 40 Ron/in timpul saptamanii, pescuti la lanseta – 50 Ron / weekend, pescuti la lanseta C&R - 30 Ron.
Se poate pescui cu maxim 4 lansete / pescar. Se poate pescui doar de pe pontoane. Se poate retine o cantitate nelimitata de peste dar nu mai mari de 2 kg. Capturile de peste 4 kg se premiaza in zile de pescuit gratis. Specii de pesti intalnite: amur, caras, crap. Telefon Contact: 0722312878.
Cale de acces. Mergeti din Craiova spre Bals pe DN65 pana in localitatea Pielesti apoi faceti dreapta spre Caracal (DJ641). Mergeti tot inainte pana in localitatea Teslui. Balta Teslui se afla la iesirea din satul Teslui pe partea dreapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu