marți, 17 ianuarie 2012

Braconaj pe raul Olt

In data de 11 ianuarie 2012, in cadrul activitatilor desfasurate in vederea prevenirii infractţiunilor de braconaj piscicol a fost identificat pe cursul raului Olt, in zona localitatii Carta, un barbat care, cu ajutorul unei barci pneumatice, a introdus in apa 4 plase de pescuit de tip monofilament cu o lungime totala de 190 metri liniari. La aceaste actiuni au participat ofiteri ai Serviciului Ordine Publica, politisti din cadrul Sectiei nr. 4 politie rurala Avrig si reprezentanti ai A.J.V.S.P. Sibiu.
Barbatul, in varsta de 43 de ani, domiciliat in localitatea Carta, a fost condus la sediul Postului de Politie Carta in vederea audierii, fiind cercetat penal aspectul ssvsrsirii infractiunii de detinere si utilizare fara drept de unelte si plasa de tip monofilament, conform art. 64 lit. m din O.U.G. nr 23/2008 cu modificarile aduse de Legea nr. 317/2009.
Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii. Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului Ordine Publica. Felicitam aceste actiuni ale politiei, si ne dorim ca in viitor braconajul sa nu mai existe iar in caz contrar sa fie cat mai aspru pedepsit. Sursa: oradesibiu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu