Ingrediente:
- 2 bucati ardei grasi (marime medie)
- 3 felii de paine feliata sau paine mai uscata de cateva zile
- 2 cutii mici de ton 100 gr.
- 2-3 fileturi ansoa
- 2-3 lingurite de capere
- 1 catel mare de usturoi sau 1 lingurita praf de usturoi
- patrunjel
- 1 rosie
- o mana de masline negre sau verzi
- oregan
- ulei de masline
- pesmet
- sare
Preparare:
Se inmoiae painea in lapte, se stoarce si se amesteca bine cu tonul. Se taie maslinele rondele, rosiile cubulete, caperele, patrunjelul si fileturile de ansoa se toaca marunt. Se toaca si usturoiul. Se amesteca toate cu tonul si painea. Se sareaza dupa gust. Ardeii se taie in doua se scot semintele si filamentele. Se umplu cu compozitia, se stropesc cu ulei, se presara pesmet deasupra. Se pun ardeii umpluti in tava captusita cu hartie de cuptor. Se coc in cuptorul incalzit la o temperatura medie, pana se rumenesc.
Se inmoiae painea in lapte, se stoarce si se amesteca bine cu tonul. Se taie maslinele rondele, rosiile cubulete, caperele, patrunjelul si fileturile de ansoa se toaca marunt. Se toaca si usturoiul. Se amesteca toate cu tonul si painea. Se sareaza dupa gust. Ardeii se taie in doua se scot semintele si filamentele. Se umplu cu compozitia, se stropesc cu ulei, se presara pesmet deasupra. Se pun ardeii umpluti in tava captusita cu hartie de cuptor. Se coc in cuptorul incalzit la o temperatura medie, pana se rumenesc.
Sursa: www.reteteculinare.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu