joi, 19 martie 2015

Boilies cu Scoici si Piper

Reteta acesta este conceputa pentru lacurile care au o populatie de scoici foarte mare. Asta pentru ca, scoicile, sunt una din sursele de hrana preferate ale crapului. Aceasta reteta se preteaza atat pentru boiliesuri fierte cat si solubile.

Ingredienta partea Solida :
  • faina GLM 15% - atentie....nu este extract de glm , este faina de glm
  • faina de pastrav(peste alb daca nu aveti pastrav) 15%
  • Caseina 20%
  • Germeni de grâu 20%
  • Albumina 5%
  • faina porumb fina 15%
  • Robin Red prins 9%
  • Coji de ou macinate 1%
Ingrediente partea Lichida:
  • Aroma crustacee 4 ml / kg
  • Aroma Crab 4 ml / kg
  • 1 lingura betaina / kg
  • Ulei esential de piper - 20 picaturi / kg
  • Extract GLM 2 linguri / kg
  • Ulei esential de ficat de cod 20 ml / kg
  • Oua/lapte de porumb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu