luni, 27 iunie 2011

Balta Clinceni

Balta Clinceni se afla in apropierea Bucurestiului la aproximativ 5km, facand din aceasta balta un loc indragit de pescarii de crap care doresc o balta aproape de casa.
Balta Clinceni are luciul de apa destul de mic ca suprafata. Se poate pescui de pe mal pe aproape 80% din suprafata baltii. Balta nu prezinta agataturi cu exceptia catorva buturugi pe mijlocul lacului iar fundul este unul tare, nisipos.
Se poate pescui cu 5 bete de participant, se poate pastra carasul in limita a 10kg, crapul se pastreaza in limita a 5 kg, este permis pescuitul la bomba.
Taxa pentru balta este de 80 lei. Telefon contact: 0743755657. Specii de pesti intalnite: biban, caras, crap, rosioara.
Cale de acces. Sunt doua varianta prin care poti sa ajungi la balta; una ar fi sa iesi din Bucuresti prin Prelungirea Ghencea, tot inainte pana treci linia de centura si ajungi in Comuna Clinceni, unde mergi tot inainte pana aproape de iesirea din comuna spre Bragadiru. Alta varianta ar fi prin DN6 spre Alexandria si din Bragadiru se face drapta spre Clinceni, la de 200m de la intrare se face iar dreapta spre balta. Distanta Bucuresti – Clinceni este de aproximativ 5 km.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu