luni, 20 iunie 2011

Noutati Moara Vlasiei 2

Administratia lacului Moara Vlasiei 2 vine in intampinarea pescarilor cu o serie de noutati.
Pescarii care pescuiesc numai in regimul C&R (prinde si elibereaza), dupa a doua sedinta de pescuit, vor deveni clienti fideli ai lacului MV2 si vor beneficia de 20% reducere (incepând cu a treia sedinta de pescuit).
La intrarea dinspre dig au fost amplasate pontoane pentru pescuit, destinate numai pescarilor care pescuiesc in regim C&R. Acestea se pot inchiria si rezerva sunand la administratorul lacului – 0728.908.400. Zona de la intrarea lacului, in care au fost amplasate pontoane este destinată numai pentru pescuitul C&R. Pescuitul de pe mal intre pontoane este strict interzis. Pontoanele se pot inchiria si rezerva atat pentru pescuitul de 12h cat si pentru pescuitul de 24h, dar numai pentru pescuitul C&R, la numarul de telefon 0728 908 400.
Vor fi amplasate toalete ecologice.
Pe tot malul de vis-a-vis, pe digul despartitor si pe portiunea de mal cu padure au fost montati stalpi cu proiectoare, ce ofera un iluminat nocturn de exceptie si asigura un pescuit pe timpul noptii relaxant.
Pescuitul de 24 de ore incepe la orele 18:00 si poate fi practicat numai in sistemul C&R, de la intrarea pe lac si pana la padure.
Taxa pescuit zona salbatica = 30 lei (se pot retine maxim 4 kg de peste). Taxa inchiriat barca = 30 lei/persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu