miercuri, 29 august 2012

Balta Casa Pescarului

Balta Casa Pescarului este o balta linistita si pitoreasca. Este recomandat in special pescuitul la pluta dar se prinde si la lanseta daca plantati aproape de mal. Pe balta Casa Pescarului se organizeaza concursuri de pescuit pentru pescarii amatori dar si profesionisti.
Regulament balta Casa Pescarului: se poate pescuit cu maxim 5 scule/participant, nu exista limita de retinere pentru caras, se poate retine maxim 7kg de crap, ce depaseste se poate achizitiona cu pretul este de 9 Ron/kg, crapul sub 1 kg se elibereaza.
Specii de pesti intalnite: biban, caras, crap, cteno. Taxa pentru balta este de 40 lei. Persoana de contact: 0733082344.
Cale de acces. Balta Casa Pescarului se afla in Judetul Arges, Localitatea Leordeni, Comuna Glambocata.
Se poate ajunge in 2 feluri:
1. Din Bucuresti spre Pitesti, pe DN7 (soseaua veche), iesire prin Chitila. Se merge aproximativ 80 km. De la granita dintre Jud. Dambovita si Jud. Arges se mai merge 1 km iar pe partea stanga trebuie sa vedeti o fantana din lemn cu un banner pe care scrie Casa Pescarului. Acolo se face stanga si se mai parcurg 800m pana la balta Casa Pescarului. Drumul este asfaltat si fara gropi.
2. Din Bucuresti spre Pitesti, pe autostrada A1, iesire prin Militari. Se merge pana la km94 (Cateasca) unde se iese de pe autostrada. La intersectia de la pasarela se face dreapta si se merge drept pana la intersectia cu soseaua veche (trebuie sa treceti peste raul Arges si peste o cale ferata). Cand ajungeti la intersectie trebuie sa vedeti o biserica. Faceti dreapta si mergeti aproximativ 5 km. La un moment dat pe partea stanga vedeti un bloc cu 2 etaje fara geamuri si fara tencuiala. La 100 m de acest bloc, pe partea dreapta o sa vedeti fantana din lemn cu banner-ul. Aici faceti dreapta si mergeti 800 m pana la balta Casa Pescarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu