vineri, 24 aprilie 2015

Balta Sacalaz – Cyprinius

Balta Sacalaz – Cyprinius se afla in localitatea Sacalaz din judetul Timisoara. Balta Sacalaz – Cyprinius este compusa din 2 balti, una cu o suprafata de 6 ha si alta cu o suprafata de 8 ha. Balta Sacalaz – Cyprinius este amenajata cu umbrare, bancute si pontoane ce ies in larg pana la limita stufului, W.C., parcare si locuri pentru campare.
Taxa de pescuit este de 15 lei pentru 12 ore. Se poate pescuii cu 4 lansete. Specii de pesti intalnite sunt crap, caras, somn si stiuca.
Cale de acces. Localitatea Sacalaz se afla la 10 km de Timisoara pe DN 59A. La iesire din localitatii Sacalaz, pe drumul spre Jimbolia, pe partea dreapta se afla balta Sacalaz – Cyprinius.
Telefon contact:  0744864676.

Un comentariu:

  1. crap nu exista deloc sau daca exista este in cantitati foarte mici. Carasul predomina si acela e de mici dimensiuni. Pret foarte mare: 30Ron/zi in sistem catch/release. In plus pe balta apar si barci / hidrobiciclete...pe scurt balta nu e destinata exclusiv pescuitului. Exista si puncte pozitive insa acestea nu au legatura cu pescuitul. Nu recomand daca doriti sa pescuiti la crap!!!

    RăspundețiȘtergere