5. Reteta de preparare Boiles pentru pescuit intens.
Aceasta reteta este mai complexa si inglobeaza ingrediente cum ar fi extractul de ficat care care actioneaza ca atractant, insa in acelasi timp contine o cantitate semnificativa de aminoacizi. Betaine –ul, care se dizolva in apa, va spori si mai mult eficacitatea acestor ingrediente. Boilies –urile obtinute astfel sunt tari, compacte si bogate in proteine. Cele mai bune rezultate se obtin pescuind cu aceste boilies deasupra unui covor de nada format din pellet –uri.
Aceasta reteta este mai complexa si inglobeaza ingrediente cum ar fi extractul de ficat care care actioneaza ca atractant, insa in acelasi timp contine o cantitate semnificativa de aminoacizi. Betaine –ul, care se dizolva in apa, va spori si mai mult eficacitatea acestor ingrediente. Boilies –urile obtinute astfel sunt tari, compacte si bogate in proteine. Cele mai bune rezultate se obtin pescuind cu aceste boilies deasupra unui covor de nada format din pellet –uri.
- Faina de Peste ......... 200 gr
- Faina de Soia ...........200 gr
- Izolat de Soia .......... 100 gr
- Caseina ................... 200 gr
- Lactalbumina ............100 gr
- Gluten de Grau .........100 gr
- Extract de Ficat ....... 20 ml
- Betaine pur ...............1 gr
- Aroma (la alegere)
- 6 – 9 oua, in functie de marimea lor.
7. Reteta de preparare Boilesuri sarate pentru pesti mari.
Acest tip de bulete trebuie sa fie foarte tari (timp de fierbere – 3 minute). Cele mai bune rezultate se obtin daca se folosesc doua asemena boilies de cca. 15 mm pe hair-rig. Ca nada poate fi folosit un amestec de 75% boabe si 25% boilies.
Acest tip de bulete trebuie sa fie foarte tari (timp de fierbere – 3 minute). Cele mai bune rezultate se obtin daca se folosesc doua asemena boilies de cca. 15 mm pe hair-rig. Ca nada poate fi folosit un amestec de 75% boabe si 25% boilies.
- Faina de peste (albitura) .............. 250 gr
- Bird Food ....................................200 gr
- Lactalbumina ............................... 100 gr
- Gluten de Grau .............................100 gr
- Faina de Creveti ...........................1 lingurita
- Sare fina .......................................1 lingura
- Ulei de arahide .............................1 lingura
- Aroma Spice sau Cuisoare
- 5 – 7 oua, in functie de marimea lor.
In articolele viitoare, revenim si cu alte retete.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu