sâmbătă, 9 aprilie 2011

Boilies - retete si mod de preparare - partea 6

11. Reteta Boilies

lapte praf ..................200g
faina peste ................200g
caseinat de sodiu.......200g
faina de porumb macinata fin........200g
gluten de grau............100g
pesmet fin...............100g
Mod de preparare:
Intr-un castron mare se sparg 6 oua si se bat bine. Se adauga 6-10 ml de aroma si colorantul impreuna cu 2
lingurite de ulei de floarea soarelui. Celelalte ingrediente se adauga amestecand permanent pana se obtine o pasta, care nu trebuie sa se lipeasca de maini.
Se pregateste un recipient mare in care punem apa, iar in momentul fierberii punem bilele. Cele care se ridica la suprafata sunt fierte. Le scoatem cu o strecuratoare si le cufundam in alt vas umplut cu apa rece,apoi le punem la zvantat. Dupa preparare se pastreaza in congelator.

12. Reteta Boilies

1 kg mix la alegere(SBS)-de obicei folosesc mix pe baza de faina de peste sau pe baza de carne
20 ml aroma la alegere (SBS,Nutrabaits,etc)-de obicei folosesc aroma de fructe
25 ml Atract de la SBS-de obicei acelasi cu felul mixului.
10-15 g betaina HCl (SBS)
3 ml indulcitor Sweet Cajouser de la Nutrabaits
40 ml Nutramino de la Nutrabaits
Mai merge adaugat un ulei de peste(eu prefer somon),Robin Red sau GLM extract. In final adaugam oua si gata boiliesurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu