marți, 8 septembrie 2015

Antibraconaj! Dosare penale pentru braconaj piscicol!

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşaneni au întocmit dosar penal pe numele a doi cetăţeni, care au fost depistaţi pescuind cu plase monofilament, interzise de lege.
Luni în jurul orei 06.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, pe timpul executării unei misiuni specifice, au observat pe lacul de acumulare Stânca Costeşti o ambarcaţie cu două persoane, care desfăşurau activităţi de pescuit comercial.
Poliţiştii de frontieră au legitimat cele două persoane, identificate ca fiind cetăţenii români Costică V., în vârstă de 38 de ani şi Valentin C. în vârstă de 32 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Botoşani.
În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că cei doi bărbaţi desfăşurau activităţi de pescuit folosind plase tip monofilament de aproximativ 200 metri pătraţi.
Pe numele celor doi cetăţeni a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu