joi, 24 septembrie 2015

Balta Golenti

Balta Golenti se afla intr-un peisaj superb, langa fluviul Dunarea si este una dintre cele mai importante balti din judetul Dolj. Balta Golenti este situata in sit Natura 2000, exploatarile piscicole realizându-se în concordanta cu normele în vigoare referitor la ariile protejate. Fondul piscicol din balta Golenti este refacut periodic din ferma piscicola aflata in aceeasi proprietate.
Taxa ziua este 40 Ron / ziua si 30 Ron – Catch & Realese, respectiv 100 Ron / noaptea. Se pot retine 4 kg de peste. Pescarul are obligatia de a elibera in apa exemplarele capturate care nu au dimensiunile minime prevazute. Un pescar poate pescuit cu maxim 2 undite si 3 lansete. Este necesara salteaua de primire si folosirea spray dezinfectant.
Abonament 1 martie- 1 noiembrie cu 20 de partide de pescuit ziua si o cantitate totala maxima de 80 kg retinuta costa 700 Ron.
Specii de pesti intalnite: amur, biban, caras, crap, lin, platica, salau, sanger, somn, stiuca. Telefon Contact: 0763335581. Localizare: Localitatea Golenti din judetul Dolj la 80 km de Craiova. Balta Golenti se afla pe drumul DN56, intre Craiova si Calafat, la 10 km de localitatea Calafat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu