sâmbătă, 26 septembrie 2015

Actiuni Anti Braconaj pe raul Olt.

Jandarmeria Vâlcea a intensificat raziile pe râul Olt, acolo unde îi „vânează” pe braconieri, cărora au început să le confişte undiţele, plasele monofilament şi chiar şi bărcile cu motor pe care le folosesc pentru a pescui ilegal.
Luni şi marţi, 23-23 septembrie 2015, oamenii legii au mers în tona localităţilor Orleşti şi Drăgăşani acolo unde au depistat doi bărbaţi şi o femeie care introduceau în apele râului Olt, cu ajutorul unei bărci pneumatice, o plasă de pescuit de tipul setcă monofilament. Cristinel S., Marian S. şi Simona S., din Drăgăşani, braconau în dreptul balastierei din satul Călina. Ei au fost imediat opriţi de jandarmi, iar plasele monofilament şi barca pneumatică cu motor au fost confiscate.
De asemenea, jandarmii au mai mers şi în zona localităţilor Zăvideni şi Mihăeşti, acolo unde au depistat alţi trei bărbaţi ce pescuiau ilegal. Valeriu B., din Dănicei, era la aproximativ 30 de metri în aval de Zăvideni, şi pescuia ilegal cu ajutorul unei undiţe pe care avea montată o plasă monofilament tip paraşută de 2 X 1,5 m. De asemenea, Ion D., din Rm. Vâlcea,a fost prins tot la Zăvideni, el braconând cu ajutorul unei undiţe pe care avea montată o plasă monofilament tip paraşută de 2 X 1,5 m.
În final, ultimul prins a fost Gabriel V., din Mihăeşti, care a fost depistat de jandarmi pe râul Olt, în zona barajului Govora, în dreptul loc. Mihăeşti, în timp ce pescuia cu ajutorul unei undiţe, pe care avea ataşată o plasă monofilament tip paraşută de 2 m X 1,5 m. Şi în cazul acestora, jandarmii au întocmit dosare penale şi au confiscat toate undiţele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu