vineri, 23 ianuarie 2015

Balta Sindrilita

Balta Sindrilita este localizata geografic in judetul Ilfov, in apropierea satului Sindrilita. Balta este o oaza de liniste si verdeata la numai 20 de km de centrul capitalei.
Se impune respectarea orarului stabilit, respectiv 05.00 – 19.00(zi)/ 19.00-7.00(noapte).
Un pescar sportiv va putea pescui cu cel mult 4 undite (sau lansete). Acesta poate fi însotit de cel mult o persoana (în baza aceluiasi bon de pescuit, avand drept de pescuit, cu conditia ca cei doi sa nu foloseasca mai mult de 4 scule de pescuit); Restul insotitorilor vor plati 10 lei taxa de agrement. Sunt permise doar monturi cu un singur carlig si cu posibilitatea eliberarii plumbului (sau naditorului) in cazul ruperii firului principal. Pescarii trebuie sa fie dotati cu saltea de primire, spray dezinfectant. Nadirea se face de pe mal. Momelile folosite vor fi cele clasice. Nu se admit momeli insalubre. Aveti obligatia sa prezentati momelile la controlul personalului de serviciu. Navomodelele se pot utiliza doar in bazinul 1 (cel din dreapta) , dupa achitarea taxei specifice. Capturile de CRAP care vor depasi 4KG vor fi eliberate imediat ce au fost prinse in stare vie si fara a fi ranite, la fel si pentru cele sub 1Kg !!! Pescarii sportivi si insotitorii acestora au obligatia de adoptare a unui comportament in spiritul respectului reciproc pe toata perioada stationarii in perimetrul amenajarii, de pastrare a curateniei si de luare a tuturor masurilor pentru a preveni orice evenimente cu consecinte negative (incendii, distrugerea florei sau faunei, alterarea calitatii apei din bazin prin aruncarea de deseuri \ resturii \ substante chimice etc.). La locurile de pescuit vor fi pastrate în mod obligatoriu curatenia, ordinea; gunoiul fiind strans si depozitat in sacii de gunoi pusi la dispozitie de administratie.
TAXE: BAZINUL DIN DREAPTA (SINDRILITA 1)-12H/70 LEI 5KG PESTE (CRAP, CTENO, CARAS)
BAZINUL DIN STANGA (SINDRILITA 1A)-12H/40 LEI C&R 12H/90 LEI 5KG (CRAP)
TAXA AGREMENT-10 LEI/PERS
TAXA PLANTAT-12H/30 LEI (PERMIS DOAR PE BAZINUL DIN DREAPTA)
Cale de acces. Pe soseaua Bucuresti – Urziceni (DN2) pe partea dreapta pana la intrarea in localitatea Sindrilita imediat dupa Afumati.
Se poate ajunge cu:
1.Mijlocul auto propriu: Se iese din Bucuresti prin Soseaua Colentina, traversand orasul Voluntari si localitatea Afumati. Pe partea dreapta a drumului, pana in localitatea Sindrilita, vis a vis de Pioneer, este intrarea in curtea amenajarii piscicole, marcata cu un panou vizibil de la distanta.
Drumul de aproximativ 200 de m de la intrare pana la cabana administratiei are pe ambele parti o livada de pomi fructiferi, si este practicabil indiferent de conditiile meteo.
Cei care vin de pe Soseaua de Centura, o vor parasi la iesirea spre Suceava/Urziceni, intrand in localitatea Afumati.
2. Maxi-taxi 532 Bucuresti-Sindrilita, cu plecare din parcarea hipermarketului Kaufland Colentina, pana la intrarea in curtea baltii. tarif 3 lei/ persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu