Ingrediente:
- 4 buc file peste
- pulpa de rosii (6 rosii)
- 50 ml ulei
- 3 catei usturoi
- 1 ceapa
- piper si sare, dupa gust
- 1 foaie de dafin
Mod de preparare:
Intr-o cratita se caleste ceapa, taiata marunt. Dupa
cateva minute se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic
cca 10 min. Fiecare file de peste se taie in 3 bucati. Pestele
se introduce in sos, se adauga foaia de dafin, sare si piper dupa
gust. Se lasa sa fiarba la foc mic , acoperit, pentru max 10 min. Inainte
de a lua de pe foc cratita se adauga usturoiul zdrobit. Se stinge
focul si se acopera cratita, max 5 min (pentru aromare). Se serveste cu lamaie.
Sursa: www.bucataria-romaneasca.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu