Mod de preparare: Vom praji in cuptor o
tava de floarea soarelui si o tava de seminte de canepa, ulterior
intreaga cantitate se suplimenteaza cu porumb, grau pentru a fi mai usor
de macinat. Se utilizeaza cu succes la momirea crapului, pe ape
statatoare, in combinatie cu porumb lasat in apa, timp de doua zile sau
1-2 kg de porumb boabe fiert. Aceeasi combinatie poate fi utilizata si
pe apele curgatoare, fiind o momeala "uleioasa", dar obligatoriu va fi
amestecata cu pamant luat de pe malul raului (50%) si se va momi cu 20 m
in susul apei (in amonte).
- Atelier Pescar
- Balti Pescuit
- Boilies Retete
- Descopera Romania
- Descrierea Pestilor
- Info Delta Dunarii
- La pescuit
- Locuri Pescuit
- Momeala si Nada
- Noduri
- Noutati Pescar
- Pescuitul Crapului
- Pescuitul Pastravului
- Pescuitul Stiucii
- Rauri Romania
- Rauri si lacuri din Romania
- Sfaturi Pescuit
- Stiri Perscaresti
- Tehnici Pescuit
- Trusa Pescarului
porumbul si grul trebuie sa fie fiert cand se suplimenteaza?
RăspundețiȘtergere