Continuam sa va prezentam retete pentru boilies.
9. Reteta Boilies cu ficat
- Gris…………….300g
- Ficat proaspat de peste...........60g (cules de la orice peste poate fi pastrat la congelator in portii mici)
- Usturoi, puteti folosi extract natural de usturoi (10 picaturi), GarlicMint de la Nutrabaits sau usturoi praf alimentar
- Miere ………..30g
- 6 oua
- arome si/sau aditivi.
Bagati
ficatul in mixer si il faceti pasta, adaugati ouale unul cate unul si
mixati in continuare. Adaugati usturoiul, mierea, colorantul si aroma.
Amestecati ingredientele uscate intr-o punga, adaugati mixul uscat
treptat amestecand in acelasi timp, trebuie sa obtineti o pasta destul
de tare. Nu trebuie sa se lipeasca de maini. Daca amestecul este prea
moale completati cu gris. Rulati bilutele si firbeti-le timp de 3-6
minute. Dupa fierbere trebuiesc lasate la uscat minim 8 ore. Daca vreti
sa le pastrati mai mult de 3-4 zile le congelati sau le tavaliti bine
prin faina de malai si le atarnati undeva la racoare intr-un saculet din
plasa sa se usuce bine.
10. Reteta Boilies
- Faina de gris …………..400g
- Sluis CLO (produse pentru pasari) poate fi inlocuit cu malai ………200g
- Faina de soia……………400g
- Faina de peste…………..500g
- Red Factor (biscuiti pentru canari, dulci) ………………600g
- Robin Red ………………..100g
- Spanish red peppers (merge inlocuit cu praf de curry)………….100g
In articolele viitoare, revenim si cu alte retete.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu