Ingrediente:
- canepa uscata 400 gr
- TTX 1000 gr
- porumb bonduelle 500 gr
- spartura (uruiala) de porumb 600 gr
- ton 200 gr
- betaina 20 ml
- ceai de anason 50 ml
Mod de preparare: Cand ajungeti pe balta amestecati TTX-ul cu uruiala de porumb plus 1 - 2 cani de apa din balta, ceaiul de anason si betaina. Omogenizati bine pana se leaga compozitia si apoi lasati-o sa respire cca 20 min. Semintele de canepa trebuie prajite 5 - 7 min pana incep sa pocneasca, de preferat acasa, iar cand le scoateti din cratita puneti-le intr-o carpa umeda si pisati-le (puteti sa le pisati si pe balta), dupa care (ca sa nu isi piarda mirosul) pastrati-le intr-un borcan inchis bine. Adaugati porumbul si tonul maruntit apoi amestecati totul bine. Este o nada excelenta, merge pe orice apa si orice anotimp.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu